Hoe log ik in op cPanel?

Inloggen op cPanel doet u via http://uwdomein:2083 of  http://cpanel.uwdomein.nl

Voorbeeld: www.mijneigenwebsite.nl:2083 of www.cpanel.mijneigenwebsite.nl

Als u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord bent vergeten kunt u inloggen op https://uphosting.nl/klantenpaneel. Vervolgens gaat u naar "diensten"-> "mijn services". Vervolgens klikt u op "bekijk details". Onder "wijzig wachtwoord" kunt u uw gebruikersnaam en wachtwoord vinden en/of deze wijzigen.

* let op: als er GEEN wachtwoord vermeldt staat dan kunt u hier een nieuw wachtwoord opgeven. Klik vervolgens op "wijzigingen opslaan". U kunt daarna direct inloggen op cPanel met deze gegevens.