fbpx

Uphosting Website Builder Maak eenvoudig je eigen website in enkele stappen dankzij onze Website Builder

Direct je eigen gratis website maken

Met onze website builder kan je zonder enige ervaring of programmeerkennis je eigen website maken. Onze websitemaker is standaard inbegrepen bij alle webhosting pakketten. Op het webhosting pakket zal de website worden opgeslagen en bereikbaar zijn voor iedereen op het internet. Bij het webhosting pakket krijg je toegang tot de website builder om een gratis website te maken.


Eenvoudig te gebruiken

In drie stappen maak je eenvoudig je eigen gratis website. Selecteer een template, plaats de tekst, afbeeldingen, buttons en formulieren waar je ze hebben wilt en publiceer je website met één druk op de knop!


Meerdere talen

Doormiddel van de talen pugin kun je meerdere talen toevoegen aan je website. Je bezoekers kunnen eenvoudig schakelen tussen de talen doormiddel van een dropdown of vlaggetjes op je site.


Gratis bij alle pakketten

Bij alle hostingpakketten maak je gratis gebruik maken van onze website maker. De website maker vind je in het Cpanel account. Met één klik start je de website maker en kan je beginnen met het bouwen van je eigen website

Hoe werkt de website maker?

Met onze website maker is het eenvoudiger dan ooit om je eigen gratis website te maken. Zelfs zonder technische kennis!

De website maker vindt je in het Cpanel account. Log in op Cpanel en ga naar de sectie ‘Software’ en vervolgens klik op SiteBuilder. Met één klik start je de website maker en maak je in drie stappen je eigen website.

1). Selecteer een template uit meer dan 190 templates.
2). Gebruik de intuitieve drag and drop builder om tekst, afbeeldingen, buttons en formulieren te plaatsen waar je ze hebben wilt.
3). Publiceer je website met één druk op de knop!

Zet jouw bedrijf op de kaart met een eigen gratis website

Er zitten een flink aantal voordelen aan je eigen website als bedrijf. Zo zet je meteen jouw website op de kaart en kom je professioneel over op je klanten. Met een eigen website ben je ook nog eens beter vindbaar. Vanaf nu ben je ook nog eens altijd bereikbaar. Je klanten kunnen op elk moment van de dag je klantgegevens vinden en je aanbod bekijken.

Maak direct je eigen website

Wil je ook graag vindbaar worden voor je klanten? Begin vandaag nog met het maken van je eigen website via onze website builder. Bestel direct een webhosting pakket naar keuze op onze site. Je kan meteen aan de slag en via onze eenvoudige website maker je eigen site in elkaar zetten.

Begin met een domeinnaam en webhosting

Voordat je aan de slag kan heb je eerst een webhosting pakket nodig. Onze pakketten zijn verkrijgbaar inclusief een domeinnaam. Op de hosting kan je straks je website gaan bouwen. Als je bij Uphosting een pakket aanschaft krijg je direct toegang tot de website builder. Met de website builder kan je aan de slag om meteen je eigen site in elkaar te zetten. Nadat je pakket betaald is kan je de website builder opstarten en jouw eigen site in elkaar gaan zetten.

Maak gratis je eigen responsive HTML website

Via onze website builder kan je heel eenvoudig een responsive HTML website maken. Een responsive website wil zeggen dat de site via elk apparaat toegankelijk is. Dit is één van de vereisten als je vindbaar wil zijn op het internet. Jouw website is straks bereikbaar via Android, iOS, tablets, maar natuurlijk ook gewoon via de computer. Zelfs op je telefoon wordt de site perfect weergeven en kan je jouw diensten aanbieden. Als je website mobiel vriendelijk is scoor je ook nog eens beter op zoekmachines. Je kan zo eenvoudig meer verkeer naar je website trekken. Je hoeft alleen maar op de website maker te klikken en je kan aan de slag om in ons eenvoudige systeem een eigen site te bouwen. Binnen een paar minuten kan je al online zijn dankzij Uphosting.

1-KLIK Apps Installer

Meer dan 400+ gratis 1-klik apps installeren

ÓF Gebruik één van de 400+ gratis scripts via de 1-KLIK Apps Installer

Via deze 1-KLIK Apps Installer genaamd Softaculous, kunt u met 1 muisklik allerlei gratis website software installeren, zoals WordPress, Joomla, Drupal of Magento.
Softaculous kunt u vinden in uw cPanel control panel, en hierin treft u allerlei categorieën van systemen aan van zoals Blogs, CMS, Forum en E-commerce.
Hieronder een beknopte handleiding:

1) Log in op uw op cPanel omgeving (cpanel.mijndomein.nl)
2) Scroll naar onder naar de sectie ‘Software’ en vervolgens ‘Softaculous App Installer’ en klik hierop
3) U bent nu in Softaculous. Op het home scherm ziet u al gelijk de meeste populaire apps staan. Links ziet u allerlei categorieën om makkelijk te zoeken, maar tevens kunt u zoeken via de zoekbalk (bijv. WordPress)
4) Hier ziet u meer informatie over het script (in dit geval WordPress)
5) U kunt hier op Installeer of Install klikken, om het script te installeren
6) U vult uw gegevens in voor de installatie, zodat een database op de achtergrond kan worden aangemaakt.
7) Zodra de installatie gelukt is, ziet u de website en admin link en krijgt u een bevestiging per email! U kunt aan de slag!